Biogreen

Complete productlijn Bio-minerale en organische meststoffen en substraten

Biogreen is 1 van de pioniers op de Europese mestsfoffen markt. Sinds de jaren 90 maakt Biogreen al naam als het gaat om hoogwaardige meststoffen en substraten. Biogreen heeft de productlijn volledig vernieuwd en enkele nieuwe innovaties toegepast in het assortiment, daarmee hebben ze een unieke productlijn op de markt gezet, die uitblinkt in kwaliteit en gebruiksgemak.

Sterk geconcentreerd

Door de jarenlange ervaring op de Europese markt, weten de makers van Biogreen precies wat de telers nodig hebben. Sterk geconcentreerde bio-minerale voedingen, stimulatoren en boosters, tegen een unieke prijsvoering. Biogreen staat voor betaalbare kwaliteit, zo betaalt u voor plantenvoeding en niet voor ballaststoffen, wat bij andere merken helaas nog wel eens het geval is.

Aarde, Cocos en Hydro

Biogreen heeft alle substraten die in de tuinbouw voorkomen; aarde mengsels, cocos vezels en steenwol vlokken. De Biogreen voedingslijn is dan ook afgestemd op de wensen uit de tuinbouw, diverse specifieke substraat gerelateerde cocktails. Vul dit aan met de universele Biogreen boosters en stimulatoren en je hebt een ijzersterke en complete voedingslijn.

Loading...