Bio Nova

Bio Nova

Premium Fertilizers

Sinds het begin van de jaren 1990, is Bio Nova bekend als producent van hoogwaardige meststoffen voor alle groeiende en bloeiende planten. Jaren van studies en onderzoek, gecombineerd met praktische ervaring en de inzichten die worden verworven als gevolg, hebben geleid tot een unieke productlijn. Kwaliteit, zuiverheid, milieuvriendelijkheid, het gemak-van-gebruik, hoge opbrengsten en superieure eind resultaten zijn de onderscheidende kenmerken van deze producten.

Wetenschappelijk Onderzoekbureau

Het beleid van de onderneming, omvat het onderhouden van zakelijke relaties met externe onderzoekscentra en laboratoria. We netwerken met leden van de wetenschappelijke gemeenschap, waarvan de studies overeen komen met onze doelgroep.

We hebben contact met de internationale markt voor ontwikkelingen en ideeën die kunnen leiden tot een verbetering van onze productlijn. En het belangrijkste ... we houden altijd onze deuren open voor klanten en nodigen hen uit om met ideeën te komen. We luisteren naar hun zorgen en wensen en reageren met producten die aan hun eisen voldoen.

De basis voor de Bio Nova omvat een aantal belangrijke punten. Elke lijn is gebaseerd op een speciale toepassing met betrekking tot de teeltwijze.

Loading...