Bio Bizz

Bio Bizz

Bio Bizz Worlwide Organics

Van het planten van zaad tot het plukken van de eerste producten, Biobizz® is marktleider op het gebied van de milieuvriendelijke teelt. Potgrond, vloeibare meststoffen, substraatversterkers - wij produceren een enorm assortiment van 100% biologische producten voor alle soorten planten. Sterker nog, sinds we in 1992 zijn begonnen, heeft Biobizz mensen geholpen succesvol en op een organische manier te groeien, zonder dat er schadelijke chemicaliën voor de aarde gebruikt worden.

Onze filosofie

Onze filosofie is puur en eenvoudig: ecologisch bewust zijn en de biologische teelt van gewassen toegankelijk maken voor iedereen, zonder een negatieve impact op het milieu achter te laten.

Voordat onze organische meststoffen van topkwaliteit worden verkocht, kunt u er zeker van zijn dat er op het hoogste niveau onderzoek en ontwikkeling is gedaan. Daarom kunnen we stellen dat elk Biobizz®-product altijd de juiste hoeveelheid organische ingrediënten bevat. En daarom garanderen we tevredenheid en gemoedsrust. Omdat u bij het verzorgen van uw gewassen weet dat u de aarde beschermt tegen schade.

BioBizz Worldwide

Hoewel Biobizz Worldwide in Nederland is opgericht, zijn onze belangrijkste faciliteiten vandaag de dag in Spanje. We hebben ook sites in Frankrijk, Engeland en Noord-Amerika. Overal ter wereld kunnen we leveren aan partners, dat betekent dat iedereen de mogelijkheid heeft om goed te groeien met Biobizz.

Loading...